Vårt team

     DELTAGERE PÅ VÅR 2- ÅRIGE HUNDETRENER UTDANNELSE 

2022-2024

Line Tofte

Line er  i gang med Eikra hundetrenings to- årige hundtrenerutdannelse. Line blir å se på kursplassen i første omgang som observatør. Når hun er klar for det vil hun tre inn i rollen som hjelpeinstruktør. Line kommer i tillegg til å bli med Kari på enkelte Atferdskonsultasjoner og privattimer. Liner kommer også til å bli med Maria på hennes privattreningskunder.

Line utdannet fysioterapeut og jobber til daglig på institusjon.


Helene Stensholdt

Helene er i gang med  Eikra hundetrenings to-årige hundetrenerutdannelse. Helene blir å treffe på kursplassen som observatør for å lære mer. Helene kommer til å bli med Kari på enkelte av hennes Atferdskonsultasjoner og privattimer. Hun kommer også til å følge Maria enkelte av Marias privattreningskunder.

Helene er utdannet spesialpedagog og jobber til daglig på skole.


2023-2025

Martine Dahlmo

Martine har trent hund så lenge hun har hatt tilgang på en hund. Hun har trent og fulgt opp sin flotte Border Collie Opie både via kursing og Pt timer hos oss og andre aktører.Martine er nyutdannet hundeinstruktør og starter nå på vårt 2 årige Hundetrener program for å dykke enda dypere ned i teorien og erverve seg så mye praktisk erfaring med privattrening og kurs holding som hun ønsker nå i de viktige første årene.Martine er alltid bli, kreativ og løsningsorientert. Hun har stor motivasjon for å forstå hele prosessen rundt menneske og hund relasjon når det kommer til nettopp trening av hund både fra valpe stadiet og til mer intrikat problemløsning.

Martine er utdannet Grafisk Designer og Prosjektleder. Til daglig jobber hun som Senior Designer og Konseptutvikler i Schibsted.

Anna Nestvold Larsen

Møt Anna med Mira & Chevy
Anna lever og ånder for hund! Både hun og samboeren har med sin flotte, men over middels krevede Border Collie tatt pt timer og kurs hos oss & med flere andre aktører.
Anna sin store lidenskap er Agility, og der er hun virkelig god!
Anna har hodet & hjerte på rett plass og har stort fokus på at treningen skal foregå på hundens premisser.
For å bli en enda bedre hundetrener og Agility utøver i fremtiden ønsker hun å forstå mer av den atferden som kanskje ikke alltid er så lett å fange opp, de små tingene som bygger seg over tid.
Hun vil kunne jobbe mest mulig på lag med hunden for å oppnå deres felles potensialet og i fremtiden kunne hjelpe andre med det samme.
Anna er utdannet hundeinstruktør og starter nå på vårt 2 årige Hundetrener program for å dykke enda dypere ned i teorien. Hos oss vil hun erverve seg så mye praktisk erfaring med privattrening og kurs holding som hun kan trenge, slik at hun kan bli enda bedre rustet til å hjelpe andre utøvere med problemer de opplever både på og utenfor banen.
For å prestere på et høyt nivå, bør det være balanse både hjemme, i gata og på banen.
Anna er en utrolig hyggelig og utadvendt person som alltid stiller opp klar til å forstå og lære mer. Hun møter mennesker og hunder med respekt og et genuint ønske om å se hva som bor i den personen eller den hunden hun har foran seg. 

Anna er utdannet pedagog og jobber til daglig i barnehage.

Imperfections are not inadequacies; they are reminders that we're all in this together.  -Brené Brown