ØVRIGE SAMARBEIDSPARTNERE & LÆRLINGER

 

Sandra Mathisen


Eier & Daglig leder av HundetrenerSandra

Privat trener og hundeinstruktør

Privat trener med spesialfelt:

  • valpetrening og sosialisering
  • miljøtrening og hverdagsaktivisering
  • hverdagslydighet 
  •  konkurranselydighet
  • luktdiskriminering


Relevant utdannelse:

Oslo Hundeskole 

-Instruktørutdannelsen 2009-2010

Jobbet som hundeinstruktør fra 2010 til og med 2022


Andre Kurs

Fjellanger hundesenter 2020

 Søkshundutdanning (nettkurs)Tidligere kurs jeg holdt for Oslo Hundeskole: Valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighet, miniatyrhundkurs klikker-target, bronsemerket. I tillegg har jeg vært instruktør på hundeleir for barn i 4 år med fokus på barn og hund, samt å lære barn å trene hund.


Jeg er oppvokst med hund av rasen Boxer, og anskaffet min første hun da jeg var 17 år. En shih tzu/chihuahua blanding. Det tok ikke lang tid før jeg skjønte at hundetrening var gøy og har siden den gang hatt en engelsk staffordshire bullterrier, en schæfer, to yorkshire terriere og min nåværende hund, en border collie med navnet Herman. Med schæferhunden min drev jeg IGP trening og konkurranse, og med Herman skal jeg konkurrere i lydighet.Deltagere på Eikra hundetrenings 2-årige hundetrener utdannelse:

2022-2024

Line Tofte

Line er lærling på Eikra hundetrenings to- årige hundtrenerutdannelse. Line blir å se på kursplassen i første omgang som observatør. Når hun er klar for det vil hun tre inn i rollen som hjelpeinstruktør. Line kommer i tillegg til å bli med Kari på enkelte Atferdskonsultasjoner og privattimer. Liner kommer også til å bli med Maria på hennes privattreningskunder.

Line utdannet fysioterapeut og jobber til daglig på institusjon.


Helene Stensholdt

Helene er lærling ved Eikra hundetrenings to-årige hundetrenerutdannelse. Helene blir å treffe på kursplassen som observatør for å lære mer. Helene kommer til å bli med Kari på enkelte av hennes Atferdskonsultasjoner og privattimer. Hun kommer også til å følge Maria enkelte av Marias privattreningskunder.

Helene er utdannet spesialpedagog og jobber til daglig på skole.

Ved stor pågang, sykdom og ferieavvikling kan vi komme med en anbefaling av en av våre samarbeidspartner som vi tror kan passe akkurat for deg.

Du får alltid mulighet til å velge trener selv før privattrening eller kurs.