Vårt team

     DELTAGERE PÅ VÅR 2- ÅRIGE HUNDETRENER UTDANNELSE 

2022-2024

Line Tofte

Line er  i gang med Eikra hundetrenings to- årige hundtrenerutdannelse. Line blir å se på kursplassen i første omgang som observatør. Når hun er klar for det vil hun tre inn i rollen som hjelpeinstruktør. Line kommer i tillegg til å bli med Kari på enkelte Atferdskonsultasjoner og privattimer. Liner kommer også til å bli med Maria på hennes privattreningskunder.

Line utdannet fysioterapeut og jobber til daglig på institusjon.


Helene Stensholdt

Helene er i gang med  Eikra hundetrenings to-årige hundetrenerutdannelse. Helene blir å treffe på kursplassen som observatør for å lære mer. Helene kommer til å bli med Kari på enkelte av hennes Atferdskonsultasjoner og privattimer. Hun kommer også til å følge Maria enkelte av Marias privattreningskunder.

Helene er utdannet spesialpedagog og jobber til daglig på skole.


2023-2025

Line Emilie Villanger

Møt Line Emilie med Tiki & Fender
Line Emilie Villanger fikk sin første hund i 2010 og ble utdannet hundeinstruktør i 2016. Line Emilie driver til daglig hundeskolen og podcasten Hundene på Toten sammen med Stine.
Line er en instruktør med bred kompetanse fra valp til hverdagslydighet. Men også ulike konkurranserettede kurs innenfor ulike grener
Nå skal hun bruke de to neste årene på å fordype seg i problemløsning hos hunder med komplekse problemstillinger. Hos oss i Eikra hundetrening får hun mulighet til å bygge ett godt fundament med mye praktisk trening og fokus på relevant og viktig teori for faget.
Line Emilie er en utadvendt, hyggelig og nær instruktør som ser elevene sine.
Hun innehar mye kunnskap, og er alltid tørst etter å videreutvikle seg. Hun ønsker å forstå og opparbeide seg ett enda bedre erfaringsgrunnlag i sin utrettelige jobb for å hjelpe folk til å bli bedre med hundene sine.

Martine Dahlmo

Martine har trent hund så lenge hun har hatt tilgang på en hund. Hun har trent og fulgt opp sin flotte Border Collie Opie både via kursing og Pt timer hos oss og andre aktører.Martine er nyutdannet hundeinstruktør og starter nå på vårt 2 årige Hundetrener program for å dykke enda dypere ned i teorien og erverve seg så mye praktisk erfaring med privattrening og kurs holding som hun ønsker nå i de viktige første årene.Martine er alltid bli, kreativ og løsningsorientert. Hun har stor motivasjon for å forstå hele prosessen rundt menneske og hund relasjon når det kommer til nettopp trening av hund både fra valpe stadiet og til mer intrikat problemløsning.

Martine er utdannet Grafisk Designer og Prosjektleder. Til daglig jobber hun som Senior Designer og Konseptutvikler i Schibsted.

Anna Nestvold Larsen

Møt Anna med Mira & Chevy
Anna lever og ånder for hund! Både hun og samboeren har med sin flotte, men over middels krevede Border Collie tatt pt timer og kurs hos oss & med flere andre aktører.
Anna sin store lidenskap er Agility, og der er hun virkelig god!
Anna har hodet & hjerte på rett plass og har stort fokus på at treningen skal foregå på hundens premisser.
For å bli en enda bedre hundetrener og Agility utøver i fremtiden ønsker hun å forstå mer av den atferden som kanskje ikke alltid er så lett å fange opp, de små tingene som bygger seg over tid.
Hun vil kunne jobbe mest mulig på lag med hunden for å oppnå deres felles potensialet og i fremtiden kunne hjelpe andre med det samme.
Anna er utdannet hundeinstruktør og starter nå på vårt 2 årige Hundetrener program for å dykke enda dypere ned i teorien. Hos oss vil hun erverve seg så mye praktisk erfaring med privattrening og kurs holding som hun kan trenge, slik at hun kan bli enda bedre rustet til å hjelpe andre utøvere med problemer de opplever både på og utenfor banen.
For å prestere på et høyt nivå, bør det være balanse både hjemme, i gata og på banen.
Anna er en utrolig hyggelig og utadvendt person som alltid stiller opp klar til å forstå og lære mer. Hun møter mennesker og hunder med respekt og et genuint ønske om å se hva som bor i den personen eller den hunden hun har foran seg. 

Anna er utdannet pedagog og jobber til daglig i barnehage.

Ved stor pågang, sykdom og ferieavvikling kan vi komme med en anbefaling av en annen aktør  som vi tror kan passe akkurat for deg.


Sandra Mathisen


Eier & Daglig leder av HundetrenerSandra

Privat trener og hundeinstruktør

Privat trener med spesialfelt:

  • valpetrening og sosialisering
  • miljøtrening og hverdagsaktivisering
  • hverdagslydighet 
  •  konkurranselydighet


Relevant utdannelse:

Oslo Hundeskole 

-Instruktørutdannelsen 2009-2010

Jobbet som hundeinstruktør fra 2010 til og med 2022


Andre Kurs

Fjellanger hundesenter 2020

 Søkshundutdanning (nettkurs)Tidligere kurs jeg holdt for Oslo Hundeskole: Valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighet, miniatyrhundkurs klikker-target, bronsemerket. I tillegg har jeg vært instruktør på hundeleir for barn i 4 år med fokus på barn og hund, samt å lære barn å trene hund.


Jeg er oppvokst med hund av rasen Boxer, og anskaffet min første hun da jeg var 17 år. En shih tzu/chihuahua blanding. Det tok ikke lang tid før jeg skjønte at hundetrening var gøy og har siden den gang hatt en engelsk staffordshire bullterrier, en schæfer, to yorkshire terriere og min nåværende hund, en border collie med navnet Herman. Med schæferhunden min drev jeg IGP trening og konkurranse, og med Herman skal jeg konkurrere i lydighet.