Privat valpetrening 

Pakke på fire timer (a 60minutter) hvor du og din valp har instruktøren for dere selv.

Valpetrening hvor og når det passer for deg.

Vi tilbyr praktisk veiledning og teoretiske råd i ditt hjemmemiljø. Grunnen til at vi velger å gjøre valpetreningen der dere bor er fordi vi av erfaring vet at trening i hjemmemiljø gir de beste resultatene.

Vi har stort fokus på mestring og relasjon og forståelse mellom hund og eier. 

Vi kommer til å lage et skreddersydd opplegg for deg og din valp utifra hvilke behov og ønsker du har. 

Noe av det vi kommer til legge vekt på:

  • Sosialisering og miljøtrening. Å fungere i et hektisk miljø i Oslo kan være krevende for en valp. Derfor er balansert sosialisering og tidlig miljøtrening i passe mengde viktig for at valpen skal være komfortabel med så store utfrodringer. Hovedfokus vil være hvordan dere skal legge opp treningen.
  • Forstå valpen bedre. Ved å bli god til å lese valpen vil dere være bedre rustet til å få en så god valpeperiode som mulig. Gjennom å bli mer observant på valpens atferd og signaler blir du bedre rustet til å trene valpen på en god måte.
  • Relasjonsbygging og lek. Å leke med valpen er noe av det morsomste og viktigste vi kan gjøre for å bygge en god relasjon. Det er noen viktige skritt man må passe på å ikke hoppe over for å ha den gode leken. Vi bruker lek som bro til innlæring av ulike øvelser og kommer derfor til å fokusere en del på dette.
  • Aktivisere valpen på en konstruktiv og hundevennlig måte. Ved å observere valpen og de ulike raseegenskapene som bor i den, skreddersyr vi hensiktsmessige aktiviteter for dere. Disse aktivitetene innebære bl.a. innlæring av ulike typer nesearbeid og spor,  vente og ro øvelse og innkalling med langlinetrening for at valpen skal kunne løpe "løs".
  • Bruk av positiv forsterkning og klikker. Nøkkelen til effektiv trening ligger i positiv forsterkning. Det krever at man kan time både levering og verdi på forsterkeren. Derfor kommer vi til å bruke litt ekstra tid og energi på dette veldig viktige temaet. 
  • Å bli god på og fange spontane atferder vil være et viktig skritt på veien til varig endring av atferd.
  • Ferdigheter som hjemme alene trening, renslighets trening og håndtere valpebiting.
  • Generell håndtering og daglig stell. Tilvenning av diverse utstyr og situasjoner som kan inntreffe ved kloklipp, børsting, medisinering og stell av småsår og skader.

Vi skal guide dere igjennom hvordan dere skal avbryte og omdirigere uønskede atferder.

I denne pakken har du selvfølgelig tilgang på dine instruktører så mye som du trenger på telefon, mail eller i sosiale medier.

Valpepakken kan fint kombineres med valpekurs hos andre aktører dersom du skulle ønske det.

Pakken passer særlig for deg med valp fra ca 8 uker til ca 6 måneders alder.

Prisliste

Per 01.01.2024

Valpepakke

4 timer med privat trening for deg med valp

kr: 4150,- 

Viken pakke 1

Inkluderer kjøring, bom og kilometer

Gjelder ved oppdrag utenfor Oslos grense.

Ta kontakt for oversikt over de aktuelle områdene.

kr: 690,-

Viken pakke 2

Inkluderer kjøring, bom og kilometer

Gjelder ved oppdrag utenfor Oslos grense.

Ta kontakt for oversikt over de aktuelle områdene.

kr: 980,-