Aktiviserings-gruppa 

Passer for hunder fra 12 mnd. og oppover. 

På grunn av stor pågang kan vi dessverre kun tilby kursdeltagelse til eksisterende privat trenings kunder.

Med vekt på nyinnlæring og vedlikehold av hverdagsferdigheter.

Målet er å oppnå adferdsendringer via ulike lydighetsøvelser og økt samarbeid via læring og mestring. Vi skal ivareta og bygge videre på deg og din hunds relasjon. Og ha det gøy slik at vi kan ta fatt på større utfordringer. 

Noen ganger kan opplevelsen av å jobbe med adferdsendring oppleves som overveldende, erfaringsmessig er det da fint å ha noe lystbetont og jobbe med samtidig. Derfor har vi en gruppemodell som lar deg jobbe med utfordrende adferd samtidig som vi trener på å få bedre forståelse av hundens signaler og språk. Vi fokuserer mye på å fange riktig adferd ved bruk av klikker. 

På vår gruppetrening får du også mulighet til å lære mer om ulike former for nesearbeid slik som spor, feltsøk og duftdiskriminering. Vi trener på ulike lydighetsøvelser fra bronsemerket til eliteklassen, rallylydighet og fakegility. Dette har vi sett at mange har hatt godt utbytte og glede av opp gjennom årene.

Opplevelsen av glede og mestring er vel så viktig for hund som for eier.

Kurset kan også passe for for deg som ønsker å lære og trene hunden din fysisk. Vi ser nærmere på hvordan du kan optimalisere tiden du bruker på hunden din slik at du kan å få mer ut av turene og hverdagen for øvrig. Vi skal lære å trene hunden smartere og øke belastningen, ikke tiden du bruker. Utstyr du kan få muligheten til å lære å bruke riktig hos oss er bl.a. kløv, vektmansjetter og trekking av kjetting. Vi anbefaler at de som ønsker at hundene skal komme igang med mer krevende fysisk trening tar en time hos Katja Petrell som driver Cooldog først. Katja er en av Norges ledene hundefysioterapeuter med bred og allsidig erfaring. Vi ønsker å forsikre oss om at hunden har de rette forutsetningene for økt fysisk trening.

Mener vi at gruppe trening er riktig for deg og din hund, får du tilbud om plass på den gruppen vi mener er best for akkurat dere.

Prisliste

Per 01.01.2024
Alle våre kunder har mulighet til oppfølging på telefon eller mail ved behov uten ekstra kostnad .

Klippekort med 6 klipp

Kun for eksisterende privattrenings kunder. Gjelder deltagelse på aktivitets og utfordrings gruppa.

ca 1.5 time per gang

Varighet 3 mnd fra kjøps dato

kr: 1950,-

Drop-in gruppe trening

Kun for eksisterende kunder eller aktive privattreningskunder.

kr: 395,-